NCS in Waremme is uw betrouwbare partner in netwerkbekabelingen

Sinds 1994, installeert Network Cabling Solutions (NCS) netwerkbekabelingen en biedt het bedrijf oplossingen op basis van data technologie.

NCS in Waremme consulteert sales consultants, een team voor netwerk concepten, en gecertifieerde on-site techniekers, dit alles aangevuld met een moderne visie op hedendaagse technologische ontwikkelingen zowel in België als in het buitenland.

Talrijke tevreden klanten

De opdrachten van Network Cabling Solutions (NCS) zijn talrijk. Wij zorgen voor het behoud van een aangename en professionele werksfeer voor zowel de huidige als de toekomstige medewerkers van uw bedrijf. Wij helpen uw klanten in de beoordeling, de conceptie, de realisatie en de documentatie van hun bekabeling (van klein tot groot) alsook de infrastructuren voor bekabeling. Bovendien kunnen wij u de beste prijzen aanbieden in de markt.

Veelzijdig aanbod

U kan ons contacteren voor industriële netwerkbekabeling, industriële telefoonbekabeling, glasvezelbekabeling, kasten en behuizingen en op maat gemaakte kabels. Na iedere installatie, voeren we testen uit. Bekijk de informatie op onze pagina testen en documentatie. Sinds 2010 heeft NCS-Network Cabling Solutions het VCA certificaat bereikt.

Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Eén van onze vertegenwoordigers komt graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Daarna maken we een gratis offerte op maat op.

NETWORK CABLING SOLUTIONS

Au Fonds Râce 38 - 4300 Waremme

Tel.: 019 33 01 52
Fax : 019 33 00 87
info@ncsbel.be
BTW BE0453 716 411
Back to Top